Sluiten

Categorieën

Filters

      Navishade Biminitop 4 bogen - Hoogte 137cm - Breedte 231-243cm

      Productomschrijving

      De Navishade biminitop met 4 bogen. Deze veelzijdige biminitop biedt niet alleen bescherming tegen de zon, maar combineert ook stijl en functionaliteit op een unieke manier. Hier zijn de kenmerken die deze biminitop onderscheiden:

      • Diverse kleuropties: Kies uit een scala aan stijlvolle kleuren, zoals zwart, navy en lichtgrijs, om de perfecte match te vinden voor je boot.

      • Robuuste duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen staat de Navishade Biminitop met 4 bogen garant voor duurzaamheid en langdurige prestaties, zodat je keer op keer kunt genieten van je tijd op het water zonder zorgen over de betrouwbaarheid van je biminitop.

      • Stabiele constructie: Met vier stevige bogen biedt deze biminitop een solide en stabiele structuur die bestand is tegen wisselende weersomstandigheden, waardoor je altijd kunt rekenen op betrouwbare bescherming tijdens je bootavonturen.

      • Verstelbare breedte: Pas de breedte moeiteloos aan van 231 cm tot 243 cm, waardoor de Navishade Biminitop met 4 bogen geschikt is voor diverse bootafmetingen.

      • Effectieve bescherming: Met een hoogte van 137 cm biedt deze biminitop niet alleen voldoende ruimte, maar ook effectieve bescherming tegen schadelijke UV-stralen, zodat je comfortabel en beschermd kunt genieten van je tijd op het water, zelfs tijdens de zonnigste dagen.

      • Gebruiksgemak: Dankzij het eenvoudige montagesysteem is de Navishade Biminitop met 4 bogen gemakkelijk te monteren en te demonteren, waardoor je snel en zonder gedoe kunt vertrekken en terugkeren naar de kade, zodat je meer tijd kunt besteden aan het beleven van onvergetelijke bootavonturen.

      Voeg de Navishade Biminitop 4 Bogen toe aan uw bootuitrusting en ervaar het comfort en de bescherming die het biedt tijdens uw maritieme avonturen.

      Specificaties

      Materiaal frame
      Aluminium
      Garantie op doek en kleur
      5 jaar
      Lengte
      244cm
      Buisdiameter
      25mm
      Opberghoes
      Meegeleverd

      Toon meer

      Reviews

      0 from 5sterren
      Schrijf je eigen review

      Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

      Navishade Biminitop 4 bogen - Hoogte 137cm - Breedte 231-243cm
      € 333,99
      Navishade Biminitop 4 bogen - Hoogte 137cm - Breedte 231-243cm
      Navy
      Op werkdagen voor 16:00 besteld morgen in huis!
      Toevoegen aan winkelwagen
      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »