Sluiten

Categorieën

Filters

      RVS 316 Zwemtrap - 3 treden

      €129,99 Op werkdagen voor 16:00 besteld morgen in huis!
      De zwemtrap van hoogwaardig RVS die eenvoudig op de spiegel van een boot te plaatsen is, biedt een handige oplossing voor zwemmers om gemakkelijk in en uit het water te komen.... Toon meer
      • Compleet assortiment
      • Snelle levering
      • De laagste prijs
      • 14 dagen bedenktijd

      Productomschrijving

      De RVS zwemtrap voor spiegelmontage is een handige en robuuste oplossing voor het gemakkelijk in- en uitstappen van zwemmers op en vanuit het water. Hier zijn de belangrijkste kenmerken:

      1. RVS Constructie: De zwemtrap is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal (RVS), wat zorgt voor duurzaamheid en weerstand tegen corrosie, zelfs in zoutwateromgevingen.

      2. Spiegelmontage: De zwemtrap is speciaal ontworpen voor montage aan de spiegel van een boot. Dit zorgt voor een handige locatie voor zwemmers om veilig in en uit het water te komen.

      3. Eenvoudige Bevestiging: Dankzij de 4 scharnierende bevestigingspunten is de zwemtrap eenvoudig te monteren. Deze bevestigingspunten bieden stevigheid en stabiliteit tijdens het gebruik van de trap.

      4. Robuust en Veilig: De zwemtrap is stevig gebouwd en biedt een veilige en betrouwbare toegang tot en vanuit het water. Dit maakt het ideaal voor gebruik op boten en jachten van verschillende groottes.

      Deze RVS zwemtrap voor spiegelmontage biedt een handige en veilige oplossing voor zwemmers aan boord van boten en jachten, waardoor ze gemakkelijk en veilig kunnen genieten van watersportactiviteiten.

      Specificaties

      Materiaal
      RVS
      Breedte
      260mm
      Lengte
      900mm
      Pijpdiameter
      22mm

      Toon meer

      Reviews

      0 from 5sterren
      Schrijf je eigen review

      Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

      RVS 316 Zwemtrap - 3 treden
      € 129,99
      RVS 316 Zwemtrap - 3 treden
      Op werkdagen voor 16:00 besteld morgen in huis!
      Toevoegen aan winkelwagen
      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »