Sluiten

Categorieën

Filters

      Sunmaster RVS Basic Biminitop 4 bogen - Hoogte 117 cm - Breedte 170-182cm

      Productomschrijving

      De Sunmaster RVS biminitop Basic met 4 bogen is een essentiële toevoeging aan uw bootavonturen, met een focus op eenvoud en doeltreffende zonbescherming. Hier zijn de kenmerken die deze biminitop zo uniek maken:

      • Diverse kleuropties: U kunt kiezen uit een scala aan klassieke kleuren, zoals zwart, marineblauw, grijs, beige en antraciet grijs, om perfect bij uw boot te passen.
      • Duurzaamheid: Gemaakt met hoogwaardige materialen staat de Sunmaster RVS biminitop Basic met 4 bogen garant voor duurzaamheid en langdurige prestaties, zodat u keer op keer kunt genieten van uw tijd op het water.
      • Stabiliteit: Met vier stevige bogen biedt deze biminitop een solide en stabiele constructie die bestand is tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor u betrouwbare bescherming krijgt.
      • Verstelbaarheid: Met een verstelbare breedte van 170 cm tot 182 cm past de Sunmaster RVS biminitop Basic met 4 bogen zich moeiteloos aan verschillende bootafmetingen aan, waardoor het geschikt is voor diverse boten.
      • Bescherming: Met een hoogte van 117 cm biedt deze biminitop niet alleen voldoende ruimte, maar ook effectieve bescherming tegen schadelijke UV-stralen, zodat u comfortabel en veilig kunt genieten van uw tijd op het water.
      • Gebruiksgemak: Dankzij het eenvoudige montagesysteem is de Sunmaster RVS biminitop Basic met 4 bogen gemakkelijk te monteren en te demonteren, waardoor u snel en zonder gedoe kunt vertrekken en terugkeren naar de kade.

      Voeg de Sunmaster RVS biminitop Basic met 4 bogen toe aan uw bootuitrusting en ervaar het gemak en de bescherming die het biedt tijdens uw maritieme avonturen.

      Specificaties

      Materiaal frame
      RVS
      Garantie op doek en kleur
      5 jaar
      Lengte
      244cm
      Buisdiameter
      22mm
      Opberghoes
      Meegeleverd

      Toon meer

      Reviews

      0 from 5sterren
      Schrijf je eigen review

      Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

      Sunmaster RVS Basic Biminitop 4 bogen - Hoogte 117 cm - Breedte 170-182cm
      € 499,99
      Sunmaster RVS Basic Biminitop 4 bogen - Hoogte 117 cm - Breedte 170-182cm
      Licht grijs
      Op werkdagen voor 16:00 besteld morgen in huis!
      Toevoegen aan winkelwagen
      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking